promotieboeket nu voor 20,50€

20,50€

22,50€

De Pomander – een hartstocht voor bloemen, die microbe wil Ilse V. met het Pomanderteam in haar bloemenwinkel op u overbrengen. Inwoners van Keerbergen en omstreken valt dat geluk ten deel: ze hoeven maar naar het Gemeenteplein 0, recht over het Gemeentehuis, om er de prachtigste bloemen, boeketten en planten te kopen die de Pomander te bieden heeft.

De Pomander koopt haar snijbloemen en planten dagelijks vers in. De ervaren bloemisten maken voor u ter plekke elk boeket naar wens met de bloemen van het seizoen. Een bosje bloemen of een bloemstukje voor een speciale gelegenheid kunt u natuurlijk ook krijgen. Wil u uw interieur of firma opvrolijken met wat groen? Bij de Pomander vindt u een ruime keuze uit kamerplanten.

Geen tijd om eens langs te komen in onze zaak? Geen probleem... Je kan op onze onlineshop terecht om een keuze te maken uit een ruim gamma ruikers, bloemstukken of kamerplanten.

Komt u met de wagen? Parkeren is in het centrum van Keerbergen nooit een probleem. De Pomander levert in Keerbergen en omgeving. Lees meer over leveringen bij de onlineshop.

ons Pomanderteam staat steeds voor u klaar zicht op de flowercorner zicht op de plantenhoek